Gas op die zuigers! - 24-uurs Solexrace Festival

Gas op die zuigers!

Posted On:21 juni 2012
Posted by Organisatie

Kleine “kindjes” worden groter. Na 5 jaar al heel veel plezier te hebben beleeft aan de 24-uurs Solexrace is het tijd voor iets extra’s! Veel bromfietsliefhebbers hebben al vaak gevraagd of zij niet mee mochten doen aan dit geweldige spektakel. Dit jaar komt hun kans. Stichting 24-uurs Solexrace gaat een 2-uurs Brommerrace organiseren in hetzelfde weekend.

Speciaal voor deze Brommerklasse wordt er een speciale “crossbaan” aangelegd op het festivalterrein. Het wordt een uitdagend parcours dat zal zorgen voor een spannende en zeer vette race vol spectaculaire inhaal manoeuvres en veel actie. Een genot voor de deelnemers en een waar schouwspel voor de bezoekers.

[box]Het creatieve brein van de deelnemers wordt op de proef gesteld want elke deelnemer dient verkleed aan de start te verschijnen, voor de mooiste creaties staan er mooie prijzen klaar. [/box]

Tevens worden alle rondes bijgehouden door de zogeheten transponders die op de brommer wordt gemonteerd.  Zodat degene die het meeste aantal rondes rijd naar huis kan met de titel: “2-uurs Brommerrace Kampioen 2012” en eeuwige roem maar ook mooie prijzen.

Op zaterdag 4 augustus is er de gelegenheid om een uur vrij te trainen van 18.00 uur tot 19.00 uur voor net dat extra beetje fingerspitzengefuhl en om te weten waar je kansen liggen op de baan. De 2-uurs Brommerrace gaat zondag 5 augustus klokslag 12.00 uur van start. Er kunnen maximaal 100 deelnemers/teams meedoen.

[button link=”/race/2-uurs-brommerrace/inschrijven-brommerklasse/” type=”big”] Nu inschrijven[/button]