PLAANKGAS DUR 2 CAFÉ’S EN UNNE STIERENSTAL

 

240+ Deelnemers


 

Dit jaar gaan er weer zo’n +240(!) deelnemers van start gaan tijdens Nederlands meest hilarische en kolderieke race, de 24-uurs Solexrace plaankgas dur 2 cafe’s en unne stierenstal! Ja dat leest u goed door een stierenstal. De teams bestaande uit drie rijders en één monteur komen uit Nederland, België, Frankrijk en zelfs Engeland. Het parcours gaat wederom door 2 cafe’s, de feesttent en een stierenstal!

Zaterdag 26 augustus zal om 17.00 uur de race van start gaan. Het is een start á la le Mans, de deelnemers moeten na het startschot zo’n 600 meter rennen over het parcours om bij hun solex te komen, die allemaal netjes op startnummer staan opgesteld. Dit is een waar spektakel om te zien dus zorg dat je de start niet mist.

Vervolgens zullen alle teams hun uiterste best doen om zoveel mogelijk kilometers te rijden in 24 uur. Niet alleen voor de prijzen en eeuwige roem maar ook voor KiKa (kinderen kankervrij). Elk team dient minimaal €150,- gesponsord te krijgen voor dit goede doel. Er is de afgelopen jaren al ruim €335.000,- opgehaald . Dit jaar zullen alle teams hun hier zich weer keihard voor inzetten.

 
 

ALLES WAT JE MOET WETEN, VIND JE HIER