Eerste namen feestprogramma 2017 bekend! - 24-uurs Solexrace Festival

Eerste namen feestprogramma 2017 bekend!

image
Posted On:8 maart 2017

Ben jij al dat gezeur over de verkiezingen ook al zo beu?! Voor zowel de linkse, rechtse en de zwevende kiezer hebben wij vandaag eindelijk weer eens wat ander nieuws…geweldig nieuws zelfs! Vandaag mogen wij de eerste namen van ons feestprogramma bekend maken.

“Tromgeroffel”

Op 25, 26 en 27 augustus gaan we ons 11-jarig jubileum van het 24-uurs Solexrace Festival grandioos vieren met Paul Elstak feat. special guest MC Jebroer, Def Americans, Dansado & de Feestneger, Ronnie Ruysdael en uiteraard mede-organisator WC Experience! Meer informatie over deze eerste artiesen vind je hier.

Dit is nog maar het topje van de feesttaart. De komende tijd nog heel veel aangenaam nieuws.

Naast de verkiezingen zijn er de komende 2 weken nog veel belangrijke dagen!

Op 11 maart starten de inschrijvingen voor de zwaarste 24-uurs Solexrace ter wereld en de moddervette Brascross! Zorg dat je om 12.00 uur klaar zit om via deze site jouw startplek te bemachtigen.

Geen zin om jezelf uit te sloven op de baan maar wel in de feesttenten? Zorg dan dat je geniet van extreem voorverkoop voordeel tijdens de Vroege Kippen Voordeelactie! Deze voordeelactie start op 18 maart en duurt, vanwege ons 11-jarig jubileum, 11 dagen tot en met 28 maart.

Hoe dan ook, als deelnemer, supporter of feestneus, zorg dat je er 25, 26 en 27 augustus bij bent!