Eerste Artiesten zijn bekend - 24-uurs Solexrace Festival

Eerste Artiesten zijn bekend

Posted On:20 mei 2013
Posted by Organisatie

Wij kunnen met gepaste trots de eerste namen bekend maken van het 3-daags feestweekend, de 24-uurs Solexrace. Uiteraard zal mede-organisator WC Experience het podium bestieren. Zaterdagavond zullen zij  iedereen verwennen met een speciale show geven waar nog lang over nagepraat zal worden, natuurlijk ook met werk van hun nieuwe CD Pak Aon. Zondagmiddag zullen zij een knus en intiem concert geven in de eettent. Eettent? Ja eettent ja! Dit jaar komt er een aparte tent speciaal voor de inwendige mens. U zult daar genieten van culinaire hoogstandjes en goede muziek en….?!? (Dat houden we nog even voor ons.)

Rene van Rooij van de WC Experience zal ook de vrijdagavond te zien zijn met zijn goede vriend en drinkbroeder Hans van Erp. Samen beter bekend als Pap en Pudding. Gegarandeerd feest met onder andere ‘Opblaasbare Barbara’ en ‘Plastieke Annemieke’.
We hebben nog een verrassing! We hebben de nieuwste sensatie in festivalland weten te strikken. The Dirty Daddies is een nieuwe spektakelband die overal het dak eraf blaast. Dat wordt gassen!

Waarmee we ook bijzonder blij zijn is het feit dat de oerrockers van Rattlesnake Shake komen knallen na de finsh op zondag om 16.00 uur. Hun stijl kan het beste worden omschreven als ‘Cock Rock’: Rock met Ballen! Zij hebben niet voor niets de Clash of the Coverbands gewonnen.

Er komt nog meer…veel meer! Maar daarover later meer. Geniet van het voorverkoopvoordeel!