Inschrijvingen Brommerrace 16 april van start - 24-uurs Solexrace Festival

Inschrijvingen Brommerrace 16 april van start

Posted On:13 april 2013
Posted by Organisatie

De jeugd heeft de toekomst!

De inschrijvingen voor de 24-uurs Solexrace lopen inmiddels op volle toeren. Er hebben zich nu al weer veel nieuwe teams ingeschreven, dus dat belooft een mooie frisse maar hevige strijd.

Vorig jaar werd, naast de 24-uurs Solexrace, als experiment een 2-uurs Brommerrace georganiseerd. Dit initiatief werd met veel enthousiasme ontvangen. Het werd een bijzonder deelnemersveld, met brommende figuren als Maja de Bij of Koekiemonster. De oudste deelnemer was 71 lentes jong.

De organisatie gelooft er heilig in dat de jeugd de toekomst heeft, dus komt er dit jaar  een vernieuwde én uitgebreide Brommerrace, zodat ook de jeugd al op jonge leeftijd de kans krijgt om deel te nemen aan dit spectaculaire evenement.

De klasse-indeling is als volgt:
-Luierklasse – 5 t/m 10 jaar,
-Snotneuzenklasse – 10 t/m 15 jaar,
-Funklasse – 16 t/m 154 jaar,
-Wedstrijdklasse – 16 t/m 133 jaar.

De brommerrace wordt gehouden (uiteraard op 3 en 4 aug.) op een speciaal aangelegde onverharde baan op hetzelfde festivalterrein.  Voor meer info over de Brommerrace klik hier

Inschrijven voor de Brommerrace kan vanaf 16 april via een mail naar info@24uurssolexrace.nl. Dit wil en mag je niet missen!!

Brommerace 2012-2kl