€27.000 voor KiKa - 24-uurs Solexrace Festival

€27.000 voor KiKa

Posted On:16 augustus 2012
Posted by Organisatie

Het 24-uurs Solexrace Festival 2012 zit er jammer genoeg weer op. Wat hebben we genoten van alles en iedereen, de muziek, de sfeer en het prachtig weer. En wat zijn we trots op de kanjers die het weer hebben geflikt om de 24 uur uit te rijden. Maar liefst 102 van de 105 teams zijn gefinisht. Zij hebben samen het fantastische bedrag van €27617,15 bij elkaar ge(st)reden voor KiKa (kinderen kankervrij). Geweldig! Iedereen die hier op wat voor manier aan dit fantastische bedrag heeft bijgedragen: Bedankt!

Drie dagen feest, muziek en entertainment

Maar er was natuurlijk veel meer: 3 dagen feest, muziek en entertainment. Een 2 uurs brommerrace, heerlijk eten, lekker drinken, vrolijke mensen, honderden campingbezoekers. Het festival was compleet! Geweldige bands en artiesten maar het allerbelangrijkste waren JULLIE! Deelnemers, bezoekers. Zonder jullie géén festival, géén solexrace en geen vette cheque voor Kika.

Door een gecrashte laptop zijn we wat later als gebruikelijk met de uitslag en hebben we wat moeten improviseren, onze excuses hiervoor. Maar ze staan erop, klik HIER VOOR VOLLEDIGE UITSLAG 24-UURS SOLEXRACE en HIER VOOR UITSLAG 2-UURS BROMMERRACE

Herenpoule

 1. Solexteam Brandweer Rotterdam 1 Den Bommel
 2. Joey van Veghel
 3. Be1gerapt 1 Berlicum
 4. Team Boekel
 5. Grasshoppers Heeswijk-Dinther
 6. De witte Wolk Drunen
 7. De snelle slak Westkapelle
 8. Solexteam Brandweer Rotterdam 2 Den Bommel
 9. Greenmachine Heeswijk-Dinther
 10. Strak erop

Damespoule

 1. Maïsdoolhof Voorthuizen Barneveld
 2. Euro-Power Heeswijk-Dinther
 3. Marco’s Nichten

Het team van Loesje en de G-spots waren met hun piratenschip werderom de terechte winnaar van de originaliteitsprijs. “Maar er komen kapers op de kust” wij hebben van onder andere het Vliegende solex racing Team gehoord dat zij volgend jaar de strijd om de originaliteitsprijs aangaan. Wij zijn zeer benieuwd wat dit allemaal gaat brengen.

De jury van de originaliteitsprijs voor de 2-uurs Brommerrace konden niet tot een unaniem besluit komen en zijn tot een compromis gekomen. Twee gelukkige winnaars: Joep Broers (koekiekonster) en Jan (de Klomp) van der Heijden (71 lentes jong).

De winnaar van de originaliteitsprijs in de brommerklasse.

De foto’s van Gerrien van Schijndel staan HIER online. Kijk vast voor meer foto’s op onder andere:

[box]

Solexrace 2013

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en weetjes. Noteert u alvast: 2, 3 en 4 augustus 2013, wederom 3 dagen feest in Heeswijk Dinther![/box]

Tot volgend jaar!