Verlenging Vroege Kippen Voordeelactie - 24-uurs Solexrace Festival

Verlenging Vroege Kippen Voordeelactie

image
Posted On:04.09.2016

BAMM!!!Jullie waren er als de kippen bij! Zojuist heeft de 333ste koper zijn entreekaarten en consumptiebonnen met extra voorverkoop voordeel gekocht in de vroege kippen voordeelactie. Nog nooit is de kaartverkoop zo hard gegaan. Omdat we meteen al reacties hebben ontvangen van mensen die geen kippetje hebben weten te vangen, hebben we besloten om deze actie te verlengen tot 14 April en zal vervolgens stoppen om precies 10.10 uur die dag. We hebben immers wat te vieren! Waarom dan 14 April??? Omdat 14-4=10 en dit jaar is ons 10-jarig jubileum. Toeval bestaat niet.

De eerste namen zijn dus zeer goed ontvangen. Naast Dirty Daddies, WC Experience, Pap en Pudding, Snollebollekes en Mental Theo komen er 26 , 27 en 28 augustus nog heel veel meer. Zoals beloofd is dit nog maar het topje van de feesttaart!

Schrijf je in voor de 24-uurs Solexrace of Brascross. Wil je alleen maar feesten koop dan nu je kaarten met extra voordeel hier! Hoe dan ook, zorg in ieder geval dat je erbij bent dit jaar want dit wordt de VETSTE editie ooit!

Drie tenten, Drie dagen feest en Spektakel!

flyer site