Topje Feesttaart bekend - 24-uurs Solexrace Festival

Topje Feesttaart bekend

image
Posted On:24 maart 2018

Op 24, 25 en 26 augustus wordt het weer één groot feest in “de Hei” van Heeswijk-Dinther. De inschrijvingen voor de 24-uurs Solexrace en Brascross gingen nog nooit zo hard. Al 3 van de 8 Brascrossklassen vol binnen een week. Degene die met de inschrijvingen naast het potje hebben gepist, kunnen van 1 april t/m 12 april entreekaarten kopen met extreem voorverkoop voordeel. De eerste namen zijn inmiddels bekend! Uiteraard is er weer voor ieder wat wils in 3 verschillende feesttenten.

Naast de 24-uurs Solexrace en de moddervette Brascross, wordt ook het festival zelf elk jaar groter. Vorig jaar was de zaterdag voor het derde jaar op rij uitverkocht en trok het festival een recordaantal van 17.500 bezoekers. Dit jaar doen we daar weer een flinke schep bovenop. Jong en oud komt aan hun trekken, er is in 3 feesttenten een divers muziekprogramma én veel extra rand programmering. Het topje van het feestprogramma is inmiddels bekend gemaakt. Voor de rock-liefhebbers zijn er dikke gitaren van 16 Dollars (Volbeat tribute) en mede-organisator WC Experience. De Allstarz komen met hun hagelnieuw XXL-show (De Derde Helft) en de knotsgekke Snollebollekes gaan de tent compleet op hun kop zetten. DJ Zany zal zorgen dat de laatste beetjes energie is eruit gestampt worden.

“Dit jaar is ons 12-jarig jubileum, 12 is niet het gekken-getal maar we gaan toch gruwelijk gek doen. Dit is nog maar het topje van de hele grote feesttaart!!!”