24-uurs Solexrace Festival 2021 schuift door naar 2022! - 24-uurs Solexrace Festival

24-uurs Solexrace Festival 2021 schuift door naar 2022!

image
Posted On:2 juni 2021
Posted by Youri
We doen het goed. Of we doen het niet. Het 24-uurs Solexrace Festival schuift door naar 2022.
De knoop is doorgehakt: we hebben moeten besluiten het 24-uurs Solexrace Festival wederom een jaar door te schuiven. En ja, dat doet pijn! Wij kunnen bij annulering helaas geen aanspraak maken op het garantiefonds voor evenementen, er zijn nog veel te veel onzekerheden en daarmee worden de risico’s voor ons te groot en zouden we de continuïteit van ons mooie event in gevaar brengen. We doen het goed of we doen het niet!
 
We waren er klaar voor. Het draaiboek ligt al tijden paraat, artiesten waren geboekt, solexteams stonden klaar en ook de brascross was in kannen en kruiken. Veel ingrediënten voor het 24-uurs Solexrace Festival dat normaliter het leste weekend van augustus de hei op zijn grondvesten doet rammelen, waren in the pocket. Maar niet alles. Vooral niet de garantie dat het ook écht door kon gaan met het altijd overcomplete arsenaal aan toeters en bellen die het spektakel jaarlijks een onvergetelijk FEEST in hoofdletters doet zijn.
 

Het 24-uurs Solexrace-plaatje moet van voor tot achter kloppen, we willen geen half werk. Maar in 2022 zullen we de schade van de afgelopen jaren dik, vet, dubbel, dwars, ondersteboven en op zunne kop met iedereen inhalen. Niet op anderhalve meter en zelfs niet op anderhalve millimeter. Dan smelten we als vanouds samen tot een grote bruisende massa.

Zet met een dikke stift drie grote kruizen in je agenda voor 26, 27 en 28 augustus 2022! Tot dan!

Gekochte kaartjes, inschrijvingen en consumptiebonnen blijven geldig voor de volgende editie.  Meer informatie vind je op onze What The FAQ: www.24uurssolexrace.nl/wtfaq.

Heb je alsnog vragen? Richt die dan aan info@24uurssolexrace.nl.

#GASINHEESWIJK

Post Tags

Leave us a comment