Koperen Jubileum. FEEST!!!!! - 24-uurs Solexrace Festival

Koperen Jubileum. FEEST!!!!!

image
Posted On:23 februari 2019

Poahhh wat een feest! Waar moeten we toch beginnen?! We vieren 23 februari ons 12,5 jarig, koperen jubileum. Dat vieren we met een Goed Koperen Jubileumactie die 12,5 dag duurt, van 23 maart t/m 5 april. Ondanks de BTW verhoging, extreem voorverkoop voordeel tijdens deze actie. Dat voordeel kan wel oplopen tot €17,50 korting per combiticket!!! Zorg dat je hier maximaal van geniet.

Zoals eerder vermeld komt er dit jaar bij de Brascross een Stoppelvrije (dames) klasse bij en starten de inschrijvingen voor zowel de Brascross als de 24-uurs Solexrace op zaterdag 9 maart om 12.00 uur. De geruchten gaan dat sommige klassen nóg sneller vol zitten dan vorig jaar, dat kunnen wij niet bevestigen maar wel voor waarschuwen…. Inschrijven kan HIER

We hebben wat te vieren en dat zullen jullie zeker gaan merken aan de mega dikke line-up van dit jaar! In plaats van een schepje er bovenop komen we dit jaar met een loader aangereden. Jong en oud gaan we verwennen. De eerste namen zijn bekend.

Wat past er nu beter bij een nieuwe dames klasse dan een All-female Coverband?! Dat dachten wij dus ook en daarom hebben wij de dames van STEAM uitgenodigd. Verwacht van STEAM geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes. Deze meiden weten wat ze willen: de tent omver blazen met retestrakke medleys!

Natuurlijk is WC Experience erbij en herleeft Kurt Cobain met de raggende mannen van Teen Spirit met de muziek van Nirvana. Stilstaan is geen optie met Zanger Kafke en Buren van de Brandweer. Als Dansado & de Feestneger op het podium staan dan is het al complete chaos….zet je daar Hardstyle Legend Zany nog bij….dan vliegt het dak en de confetti rond je oren!!

Tot 23-24-25 augustus!