Kinderprogramma maakt feest compleet! - 24-uurs Solexrace Festival

Kinderprogramma maakt feest compleet!

Posted On:24 juli 2013

Dé 24-uurs Solexrace is altijd een feest voor jong en oud en ook dit jaar is er weer aan de allerkleinste gedacht. Samen met Jong Nederland HDL organiseren wij op zondag 4 augustus een leuk kinderprogramma voor de allerjongste bezoekers. Vanaf 10.00 uur ‘s morgens worden er diverse activiteiten georganiseerd. Zo kan er onder andere flink geknutseld en getekend worden, is er een heuse stormbaan en staat er de kermisattractie Kamelenrace. Kinderen van alle leeftijdscategorieën kunnen zich zo de hele dag vermaken. Kinderen tot 12 jaar mogen heel het weekend gratis naar binnen op het festival.

Prachtige prijzen!
Alsof dat nog niet genoeg is kunnen de kinderen prachtige prijzen winnen. Libéma attractie- en vakantieparkenparken stelt mooie prijzen beschikbaar, zoals: Een Weekendje met het hele gezin naar Vakantiepark Dierenbos of Vakantiepark Beekse Bergen, met de hele klas een dagje naar Safaripark Beekse Bergen (excl vervoer) ,en verschillende entreekaarten voor Dierenrijk Nuenen, Sportiom ‘s Hertogenboschen en Aviodrome Lelystad Airport.

Hoe kunnen ze deze prijzen winnen? Gewoon door er te zijn.  Even melden bij één van de leiders van Jong Nederland HDL en ze maken kans op deze geweldige prijzen. Zo makkelijk kan het zijn.

kinderprogramma