Inschrijfdatum zwaarste Solexrace ter wereld bekend - 24-uurs Solexrace Festival

Inschrijfdatum zwaarste Solexrace ter wereld bekend

image
Posted On:19 januari 2017

Dit jaar is er een hypermodern programma geschreven, zodat iedereen zich online kan inschrijven voor de 24-uurs Solexrace en de moddervette Brascross. Op de Facebookpagina van de 24-uurs Solexrace is 28 januari bekend gemaakt als inschrijfdatum. Dit wordt 11 maart om 3 redenen:

  1. Doordat er zoveel mensen mee willen doen bleken de servers niet tegen de inschrijfgolf bestand en daarom is nu een contract in de maak met ‘s werelds grootste datacenter in Nevada (USA);
  2. De deelnemers zijn zo fanatiek dat het reglement nu wordt aangescherpt door het hoger gerechtshof. Zodra de rechters eruit zijn, verschijnen ze online.
  3. Carnaval! Alle deelnemers dienen verkleed mee te doen aan de Brascross. Hierbij geldt: hoe gekker het voertuig hoe beter. Bier staat garant voor goede ideeën, dus is de Carnaval de ideale tijd om inspiratie op te doen voor creaties voor de Brascross.

    Op de bospaden in de “Hei” gaat het gerucht dat er nog een extra autoklasse bijkomt, maar daarover later meer. Zorg in ieder geval dat je zaterdag 11 maart om 12.00 uur achter je computer zit!