€27.190,47 opgehaald voor Kika

blank
Zaterdag uitverkocht, zondag nog dagkassa
28 augustus 2022
blank
Sinter Kerst & Nieuw-actie is gestart!
30 november 2022
blank
Zaterdag uitverkocht, zondag nog dagkassa
28 augustus 2022
blank
Sinter Kerst & Nieuw-actie is gestart!
30 november 2022

 Vanavond is bekend geworden dat we dit jaar gezamenlijk maar liefst €27.190,47 hebben opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Een geweldig bedrag waarmee KiKa weer een stap kan zetten richting het gedroomde genezingspercentage van 100%.

Het bedrag werd onthuld door burgemeester Marieke Moorman van Gemeente Bernheze. Voorafgaand aan de onthulling van het bedrag sprak zij het publiek, vrijwilligers, de organisatie en andere betrokkenen toe met betrekking tot het noodlottige ongeval waarbij een 21-jarige man uit Deurne is overleden.

De burgemeester sprak haar steun en medelijden uit naar de familie, vrienden, organisatie en andere betrokkenen (zie onderstaande tekst). Vervolgens was er een moment van stilte waarna de cheque voor KiKa werd onthuld.

"Voordat wij overgaan tot het bekendmaken van het bedrag wat de inzamel actie voor Kika heeft opgeleverd en de prijzen gaan overhandigen aan de winnaars van de Solexrace, wil ik stilstaan bij de tragische gebeurtenis van afgelopen nacht.

Na de geweldige feestelijke dag die het festival gisteren heeft beleefd zijn we allemaal erg geschrokken dat een 21 jarige jongeman vannacht bij het verlaten van het terrein verongelukt is.

Mijn gedachte gaan uit naar de familie van het slachtoffer en iedereen die er getuige van is geweest. De organisatie van dit evenement heeft met de familie overlegd over het al dan niet doorgaan van de activiteiten en hebben aangegeven dat het evenement wat hen betreft gewoon door kon gaan.

Ik weet dat de organisatie en al haar medewerkers alle betrokken zo veel mogelijk hebben ondersteund en hebben opgevangen, maar het verdriet, dat zult u begrijpen, is groot. Ik zou uit respect voor de overleden jongeman, en als blijk van medeleven, u allen willen vragen om samen een moment in stilte door te brengen……….

Ik dank u hartelijk!"