Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Snotneusklasse VOL
8 mei 2018

Snotneusklasse VOL

De jeugd heeft de toekomst! Dit jaar maar liefst 50 “snotneuzen” aan de start in de snotneusklasse en daarmee is ook deze klasse ram VOL. Nog enkele plekken vrij in de overige klassen. Heb je nog iets in de schuur staan? Schrijf je dan snel in..

Gekke Kippen Ziekte treft Heeswijk en wijde omtrek
11 april 2018

Gekke Kippen Ziekte treft...

De vroege kippen voordeelactie van het 24-uurs Solexrace Festival loopt veel harder dan ooit! Na de bekendmaking van de eerste namen: WC Experience, Snollebollekes, Zany, The Allstarz XXL en Volbeat by 16 Dollars, heeft het “gekke kippen-ziekte viru..

Nieuwe Vroege Kippen Voordeelactie
24 maart 2018

Nieuwe Vroege Kippen Voor...

Vanwege het 12-jarig jubileum duurt de vroeg kippen voordeelactie dit jaar 12 dagen, en loopt van 1 april tot en met 12 april. Entreekaarten en consumptiebonnen zijn dan online te koop met extreem voorverkoop voordeel via deze pagina: https://24uurssolexr..

Topje Feesttaart bekend
24 maart 2018

Topje Feesttaart bekend

Op 24, 25 en 26 augustus wordt het weer één groot feest in “de Hei” van Heeswijk-Dinther. De inschrijvingen voor de 24-uurs Solexrace en Brascross gingen nog nooit zo hard. Al 3 van de 8 Brascrossklassen vol binnen een week. Degene die met de inschr..

Snevelbokkenklasse Zwaar VOL
16 maart 2018

Snevelbokkenklasse Zwaar ...

Vorig jaar zat de eerste Brascross klasse na 3 maanden VOL. Nu binnen een week, 3 van de 8 klassen met daarin nog eens meer deelnemers dan vorig jaar vanwege een nieuwe grotere baan. Dat beloofd heel veel spektakel 24-25-26 augustus! Er zijn nog plekken i..