Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Snotneusklasse VOL
11 maart 2019

Snotneusklasse VOL

Nog nooit gingen de inschrijvingen voor de Brascross van het 24-uurs Solexrace Festival zo hard als dit jaar. Zaterdag zaten de No Fear Cross klasse en de Gescharrel met een Barrel (powered bij Wetering) zo goed als meteen VOL. Vandaag zit ook de Snotneus..

Servers op tilt…
9 maart 2019

Servers op tilt…

Sorry voor het ongemak! Vanwege het enorme inschrijfgeweld liepen net sommige inschrijvingen even niet helemaal lekker. Onze excuses daarvoor, gelukkig nu alles opgelost.✌️ Onze servers staan nog steeds te dansen! Wat gaat het toch ontzettend hard. De..

Inschrijvingen bijna van START!
9 maart 2019

Inschrijvingen bijna van ...

De inschrijvingen voor de race der races, dé 24-uurs Solexrace en de bijbehorende moddervette Brascross gaan vandaag klokslag 12.00 uur van start!! Lees het reglement goed voordat je je ergens voor inschrijft. Er zijn een paar belangrijke regels verander..

Koperen Jubileum. FEEST!!!!!
23 februari 2019

Koperen Jubileum. FEEST!!...

Poahhh wat een feest! Waar moeten we toch beginnen?! We vieren 23 februari ons 12,5 jarig, koperen jubileum. Dat vieren we met een Goed Koperen Jubileumactie die 12,5 dag duurt, van 23 maart t/m 5 april. Ondanks de BTW verhoging, extreem voorverkoop voord..

Nieuwe Stoppelvrije Dames klasse
13 februari 2019

Nieuwe Stoppelvrije Dames...

De Brascross gaat verder uitbreiden met….jawél een dames autoklasse, de Stoppelvrije klasse. Ook al wordt er niet gecontroleerd of de dames echt geen stoppels hebben (nergens nie) mogen er enkel dames meedoen in deze klasse, ook de bijrijders dien..