Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Caravan/camper tickets uitverkocht
16 augustus 2019

Caravan/camper tickets ui...

Alle camper/caravan-tickets zijn uitverkocht! Wil je toch op de retegezellige camping van het 24-uurs Solexrace Festival overnachten?  Dat kan, maar dan moet je wel een tentje meenemen én een campingticket (slechts €16) aanschaffen! Scoor HIER je felb..

Brommercross klasse powered by TvE
1 augustus 2019

Brommercross klasse power...

TVE Reclameproducties BV trotse partner van het 24-uurs Solexrace Festival! De TVE-group bestaat uit een tiental gelieerde bedrijven, in totaal 130 medewerkers welke met een goed georganiseerd productie en logistiek proces nauw samenwerken, en is wereldwi..

Kinderprogramma bekend
24 juli 2019

Kinderprogramma bekend

Posted by Youri

Op zondag kunnen ouders/verzorgers met hun kroost te komen, maar zich eventueel ook zonder hen te vermaken. Vur (de) jong staat er een luchtkussen, klimtoren, trampolines, liggen er kleurplaten en knutselspullen klaar en zij kunnen zich vol laten smeren m..

Biercantus op de zondag
18 juli 2019

Biercantus op de zondag

Posted by Youri

Op zondag 25 augustus gaan we van 14:00 uur tot 16:30 uur onder leiding van DJ Crew on Tour voor het eerst een biercantus houden op het festival: zingen & zuipen! ?Klinkt dit jou als muziek in de oren? In onze ticketshop zijn nu Biercantus-tickets t..

Timetable online
15 juli 2019

Timetable online

Posted by Youri

Daar is ‘ie, de timetable! Dit jaar op 5 plekken muziek! Welke acts gaan jullie sowieso niet missen? Scoor HIER je entree kaarten met voorverkoop voordeel.