Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Nog één maand!
24 juli 2018

Nog één maand!

Nog precies één maand en dan is het eindelijk zover! Vandaag mogen we weer 4 nieuwe namen aan de feesttaart toevoegen. We gaan jullie verblijden met optredens van the Weekend Warriors, Pap & Pudding, Plork & de Aannemers en De Lievelings Dj̵..

Wannabeastar KOMT kinky!
18 juli 2018

Wannabeastar KOMT kinky!

Zo blij als een hond met zeven…… zijn wij dat de dames van Wannabeastar met hun kinky punrockshow naar het 24-uurs Solexrace Festival komen! We moesten er wel wat voor doen om ze zover te krijgen… Deze band moet je zien om het te geloven..

Op zoek naar de perfecte gridgirls!
11 juli 2018

Op zoek naar de perfecte ...

De gridgirls van de F1 zitten werkeloos thuis, dus gaan wij op zoek naar de perfecte gridgirl voor het 24-uurs Solexrace Festival op 24-25-26 augustus! Ken of ben jij de ideale dame? Reageer dan hieronder en misschien beland jij wel in de wondere wereld v..

Feest zoals het nog nooit feest is geweest
27 juni 2018

Feest zoals het nog nooit...

Op zoek naar de perfecte line up mogen we vandaag weer 4 nieuwe namen bekend maken! Dat zijn niet de minste want Mental Theo, Lijn 99, House of Rock en Boomshakalak Soundsystem weten alle vier heeeeeel goed hoe ze een feestje moeten bouwen! Het einde van ..

Geen Probleem’n maar Poar Neem’n
19 juni 2018

Geen Probleem’n maa...

Geen Probleem’n maar heel veel Poar Neem’n op het 24-uurs Solexrace Festival, 24-25-26 augustus! De mannen van Poar Neem’n komen met hun knotsgekke, energieke show de tent en jullie bij ons slopen!! Daar gaan we er zeker een poar op neem..