Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Kamelenrace op 24-uurs Solexrace
14 juli 2013

Kamelenrace op 24-uurs So...

Naast de 24-uurs Solexrace en de Brommerrace presenteren we dit jaar met gepaste trots voor het eerst de Kamelenrace. Niet met echte kamelen die alles onderschijten, ook niks met een motertje maar zoals op de kermis. Jawel!!! Het mooiste en leukste spel v..

Oplaadpunt telefoon op Camping
14 juli 2013

Oplaadpunt telefoon op Ca...

We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk. Tussen het feesten en drinken wordt alles digitaal vastgelegd en gedeeld met vrienden op twitter, facebook, whatsapp, etc. Zo’n weekend is dus niet alleen een zware slijtage slag voor je lever maar ook..

Nog 22 nachtjes en dan barst het feest los!
11 juli 2013

Nog 22 nachtjes en dan ba...

Nog 22 nachtjes en dan barst het feest los tijdens de 24-uurs Solexrace van Heeswijk-Dinther! Vrijdag 2 augustus gaan de festivalpoorten open om 18.00 uur, onze eigen Dj Dave zal jullie warm onthalen. Om 20.00 uur beginnen de helden van It all started in ..

Nauwe samenwerking met MON
5 juli 2013

Nauwe samenwerking met MO...

Motorsport Organisatie Nederland (MON) is een overkoepelende organisatie waar motorsport liefhebbers binnen de bij MON Aangesloten Clubs hun hobby kunnen uitoefenen, namelijk motorsport in de brede zin; van motorcross tot classic racing, offroad, supermot..

Drie Dagen Feest Garantie
14 juni 2013

Drie Dagen Feest Garantie

Tijdens het laatste weekend van Bouwvak-Zuid wordt het weer een doldwaze en prettig gestoorde boel in ‘de Hei van Heeswijk’. Tijdens het 24-uurs Solexrace-festival op 2, 3 en 4 augustus zullen weer meer dan 100 teams (st)rijden voor KiKa (kinderen kan..