Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Line up compleet!
2 augustus 2018

Line up compleet!

BAMM BAMM BAMM! Ontkurk de champagne! De line up voor het 24-uurs Solexrace Festival op 24-25-26 augustus is compleet en is dikker en vetter als ooit tevoren! Drie dagen keihard feest op vier verschillende podia. Voor jong en oud wat wil(d)s. De reacties ..

Nog meer feest
30 juli 2018

Nog meer feest

Het einde van de feesttaart is nog niet in zicht! Met Zanger Kafke, The King of Bingo, Dj Crew on Tour, de Zingende Schlager en the Passion & Dv8 is het feestlevel nog verder omhoog gekrikt! 24-25-26 augustus. Drie dagen keihard feest! Scoor hier je k..

Komt ie dan hè?!
26 juli 2018

Komt ie dan hè?!

Yesss, yesss ook the Darkraver komt naar het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther. Met daarnaast oa. Mental Theo en Zany zijn de hardere stijlen dit jaar weer goed vertegenwoordigd op 24-25-26 augustus! Scoor hier je entreekaarten met VVK Voorde..

Nog één maand!
24 juli 2018

Nog één maand!

Nog precies één maand en dan is het eindelijk zover! Vandaag mogen we weer 4 nieuwe namen aan de feesttaart toevoegen. We gaan jullie verblijden met optredens van the Weekend Warriors, Pap & Pudding, Plork & de Aannemers en De Lievelings Dj̵..

Wannabeastar KOMT kinky!
18 juli 2018

Wannabeastar KOMT kinky!

Zo blij als een hond met zeven…… zijn wij dat de dames van Wannabeastar met hun kinky punrockshow naar het 24-uurs Solexrace Festival komen! We moesten er wel wat voor doen om ze zover te krijgen… Deze band moet je zien om het te geloven..