Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Snevelbokken klasse Zwaar vol
2 mei 2019

Snevelbokken klasse Zwaar...

De koningsklasse van de Brascross, de Snevelbokken klasse Zwaar, zit VOL! De deelnemers hebben de ideeën van hun creaties ingestuurd dus de jury kan in hoogberaad. Zodra er witte rook uit de schoorsteen komt in “de Hei” van Heeswijk-Dinther w..

Jan & Anny op 24-uurs Solexrace Festival
24 april 2019

Jan & Anny op 24-uur...

Jan Keizer en Anny Schilder, de voormalige helden van BZN, zijn super druk met hun afscheidstournee. Gelukkig hebben wij ze dit jaar nog weten te strikken voor het 24-uurs Solexrace Festival! Dat wordt met z’n allen meezingen op “Mon AmourR..

Drie en een Quad klasse VOL
17 april 2019

Drie en een Quad klasse V...

Hoe toepasselijk…de Drie en een Quad klasse is de vijfde Brascross klasse die helemaal VOL zit… Er zijn nog enkele plekken vrij in de Luier-, Brommercross-, Stoppelvrije Klasse en de Snevelbokken Klasse Zwaar. Meer dan de helft van de klassen ..

24-uurs Solexrace wordt verzet..
30 maart 2019

24-uurs Solexrace wordt v...

Nee dit is geen 1-april grap, de 24-uurs Solexrace wordt verzet! Al sinds 2007 start dé 24-uurs Solexrace om klokslag 16.00 uur. Weer of geen weer, zodra het startschot klinkt sprinten de deelnemers, via een start á la le Mans, weg naar hun solex (die z..

Snevelbokken klasse Licht VOL
28 maart 2019

Snevelbokken klasse Licht...

En dat is 4! De Snevelbokken klasse Licht is de vierde klasse die VOL zit. We stevenen dit jaar in een record tijd af op een record aantal deelnemers bij de Brascross. Er zijn nog enkele plekken vrij in de Luier-, Brommercross-, Stoppelvrije-, Snevelbokke..