Nieuws – 24-uurs Solexrace
Acting the Maggot
06.07.2017

Acting the Maggot

Op zoek naar de perfecte line up voor jullie kunnen we weer een wens van jullie in vervulling laten gaan. Acting the Maggot komt de tent platspelen op het 24-uurs Solexrace Festival! Acting The Maggot is momenteel misschien wel de beste Ierse feest-folkba..

11 het Gekkengetal
07.23.2017

11 het Gekkengetal

Op zoek naar de perfecte line up voor het 24-uurs Solexrace Festival! Onder andere de vriendengroep van Martijn van de Valk wil dat de meest beruchte Tilbo, Ferry van de Zaande, samen met Veul Gere bij ons de tent op z’n kop komen zetten. Aangezien ..

The Vikings are coming!
07.23.2017

The Vikings are coming!

Ooit waren de Vikingen uit Denemarken bevreesd door heel Europa vanwege hun plunderingen en overvallen. Dit jaar staan ze voor het eerst aan de start van de zwaarste maar ook leukste 24-uurs Solexrace ter wereld…dé 24-uurs Solexrace van Heeswijk-Di..

Steam in je oren!
07.23.2017

Steam in je oren!

Zoals jullie weten zijn wij speciaal voor jullie op zoek naar de perfecte line-up voor het 24-uurs Solexrace Festival! Jullie zullen flink stoom af moeten blazen als de dames van Steam klaar met jullie zijn. Het wordt een 90 minuten durend orgasme van Hap..

YouTube kanaal
07.23.2017

YouTube kanaal

Na Kim Holland en StukTV heeft het 24-uurs Solexrace Festival ook zijn eigen YouTube kanaal. Via dit kanaal blijf je op de hoogte van onze zoektocht naar de perfecte line-up en win acties. Abonneer jezelf en maak zodoende kans op een leuke prijs. 24-uurs ..