Dj Onslow - 24-uurs Solexrace Festival
team
etherpiraat

Dj Onslow

DJ ONSLOW

“Nog nooit van gehoord” hoor ik u denken? Dat klopt! DJ Onslow is een oude radiopiraat die vaker te maken heeft gehad met de toenmalige PTT, later agentschap Telecom dan hem lief is. Binnen enkele uren nadat zijn illegale piratenzender uit de lucht gehaald werd, zat hij op een nieuwe locatie alweer terug in de ether! Een volhouder dus.  Grote fan van toporkest De Paloma’s. Sinds zijn twaalfde jaar smoorverliefd op Sandy, die op haar beurt helaas weer verliefd was op John Travolta.

Eigenwijs is DJ Onslow ook. Toen alle zichzelf respecterende DJ’s overgingen op CD’s en later Mp3’s, Onslow bleef zijn vinyl trouw, in voor- en tegenspoed. Nu ‘s werelds beste DJ’s wederom zweren bij het vertrouwde vinyl vond Onslow het tijd om over te stappen op mp3! Modern? Zeker, maar helaas geldt dat niet voor zijn muzieksmaak. Deze valt het best te omschrijven als “ouderwets”, “oubollig”, zeg maar het foute genre…..van de Four Tak tot Highway, van het Radi Ensemble tot het Sneeuwbaltrio. Van de Germa’s tot het De Roffels. Échte piratenmuziek van weleer.

Verzoekjes? Alleen als het in DJ Onslows straatje past. Dus mocht u denken “Ja maar, ik vind dat een geweldig liedje”, Onslows antwoord zal zijn: “Dan draai dat maar lekker thuis, zo vaak als je wilt, en nou opsodemieteren!” Onder de extreme druk van vele gratis koude biertjes valt er soms wat te onderhandelen met deze oudewertse etherpiraat, maar garanties geven wij niet! Wij presenteren u:

DJ Onslow!