Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
De 24-uurs Solexrace haalt weer een enorm bedrag op voor KiKa
26 augustus 2018

De 24-uurs Solexrace haal...

Posted by Youri

De 24-uurs Solexrace heeft dit jaar een enorm bedrag op weten te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij. Het recordbedrag van ons 10-jarige jubileum van vorig jaar is bijna geëvenaard met een bedrag van €26.921,94. Onze dank daarvoor gaat in het bijz..

Zaterdag uitverkocht!
25 augustus 2018

Zaterdag uitverkocht!

Posted by Youri

YES! Ondanks de uitbreiding van het terrein is ook dit jaar de zaterdag van het 24-uurs Solexrace Festival 2018 is volledig uitverkocht! Voor de zondag zijn nog wel tickets aan de deur beschikbaar.

Laatste startplekken Brascross
14 augustus 2018

Laatste startplekken Bras...

De aller- aller laatste startplekken zijn op dit moment nog beschikbaar in de Snevelbokken klasse Licht. Alle andere zeven klassen zitten ramVOL! Dus heb jij nog een golfkar, grasmaaier, brommer, wegracer of iets anders geks in de schuur staan?! Sla dan j..

Luierklasse VOL
9 augustus 2018

Luierklasse VOL

De jeugd heeft de toekomst! Dan zitten wij goed want na de Snotneusklasse, Wetering – Gescharrel met een Barrel klasse, Ploegam BV – Snevelbokkenklasse Zwaar en de No Fear Energy Cross klasse zit nu ook de Luierklasse ramVOL!! Misschien ..

Relax op de Solex
9 augustus 2018

Relax op de Solex

Goed nieuws voor alle deelnemers van de 24-uurs Solexrace, Brascross en mensen die na een avond de beest uit hangen zo stijf zijn als een hark. Alle Tijd Stoelmassage staat met een heuse massagesalon op het festivalterrein…jaja…met vrolijk ein..