Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Perfecte line up compleet!
07.27.2018

Perfecte line up compleet...

Dames en heren, boeren, burgers en buitenlui het is ons gelukt!!! Op nog een paar kleine verrassingen na is jullie perfecte line up voor het 24-uurs Solexrace Festival compleet!! Rene en de Stugge hebben kosten noch moeite gespaard en zijn stad en land af..

Hakkuh met DJ Ruthless
07.19.2018

Hakkuh met DJ Ruthless

BAM! Op zoek naar de perfecte line-up voor het 24-uurs Solexrace Festival zijn de volgende artiesten alweer bekend! Dit jaar kan er weer flink gestampt worden op het 24-uurs Solexrace Festival. DJ Ruthless zal het festival eens opzwepen met zijn harde pla..

Snevelbokken klasse Zwaar zit VOL
07.13.2018

Snevelbokken klasse Zwaar...

Na de No Fear Cross klasse en de Gescharrel met een Barrel klasse zit nu ook de Snevelbokken klasse zwaar ramVOL! Het beloofd dus een groots spektakel te worden 25-26-27 augustus. Er zijn nog enkele plekken in de andere klasse maar sommige zitten ook al b..

BZB oftewel FEEST!
07.12.2018

BZB oftewel FEEST!

Op zoek naar de perfecte line-up hebben wij wederom een echte KNALLER, deze mannen staan gelijk aan het woord FEEST. JA, ZE ZIJN HET ECHT, BZB! Wie nu nog niet overtuigd is om met zijn Echte Vrienden naar het 24-uurs Solexrace Festival te komen en te late..

Baby Blue komt kinky!
07.05.2018

Baby Blue komt kinky!

We zijn er bijna! Op zoek naar de perfecte line-up voor het 24-uurs Solexrace Festival komen speciaal voor de dames (en heren natuurlijk): Baby Blue! Na de vele verzoeken (voornamelijk van de ladies) hebben wij de heren van Baby Blue weten te overtuigen e..