Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Luierklasse VOL
9 augustus 2018

Luierklasse VOL

De jeugd heeft de toekomst! Dan zitten wij goed want na de Snotneusklasse, Wetering – Gescharrel met een Barrel klasse, Ploegam BV – Snevelbokkenklasse Zwaar en de No Fear Energy Cross klasse zit nu ook de Luierklasse ramVOL!! Misschien ..

Relax op de Solex
9 augustus 2018

Relax op de Solex

Goed nieuws voor alle deelnemers van de 24-uurs Solexrace, Brascross en mensen die na een avond de beest uit hangen zo stijf zijn als een hark. Alle Tijd Stoelmassage staat met een heuse massagesalon op het festivalterrein…jaja…met vrolijk ein..

Line up compleet!
2 augustus 2018

Line up compleet!

BAMM BAMM BAMM! Ontkurk de champagne! De line up voor het 24-uurs Solexrace Festival op 24-25-26 augustus is compleet en is dikker en vetter als ooit tevoren! Drie dagen keihard feest op vier verschillende podia. Voor jong en oud wat wil(d)s. De reacties ..

Nog meer feest
30 juli 2018

Nog meer feest

Het einde van de feesttaart is nog niet in zicht! Met Zanger Kafke, The King of Bingo, Dj Crew on Tour, de Zingende Schlager en the Passion & Dv8 is het feestlevel nog verder omhoog gekrikt! 24-25-26 augustus. Drie dagen keihard feest! Scoor hier je k..

Komt ie dan hè?!
26 juli 2018

Komt ie dan hè?!

Yesss, yesss ook the Darkraver komt naar het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther. Met daarnaast oa. Mental Theo en Zany zijn de hardere stijlen dit jaar weer goed vertegenwoordigd op 24-25-26 augustus! Scoor hier je entreekaarten met VVK Voorde..