Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Unserious Request
23 juli 2013

Unserious Request

Het is tijdens het weekend van de 24-uurs Solexrace echt overal feest zo ook in de Eettent! Op zaterdag is de eettent het rijkdom van niemand minder dan Andre Nijman! Wie? Andre Nijman, BAMM!! Sinds Jovink & the Voederbietels hebben besloten om te sto..

The King of Bingo
23 juli 2013

The King of Bingo

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo….feest, feest & nog eens feest! Op zondag 4 augustus wordt de nieuwe Eettent omgetoverd tot hilarisch Bingo paradijs. Tijdens het verorberen van het overheerlijke voedsel zult u..

Kamelenrace op 24-uurs Solexrace
14 juli 2013

Kamelenrace op 24-uurs So...

Naast de 24-uurs Solexrace en de Brommerrace presenteren we dit jaar met gepaste trots voor het eerst de Kamelenrace. Niet met echte kamelen die alles onderschijten, ook niks met een motertje maar zoals op de kermis. Jawel!!! Het mooiste en leukste spel v..

Oplaadpunt telefoon op Camping
14 juli 2013

Oplaadpunt telefoon op Ca...

We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk. Tussen het feesten en drinken wordt alles digitaal vastgelegd en gedeeld met vrienden op twitter, facebook, whatsapp, etc. Zo’n weekend is dus niet alleen een zware slijtage slag voor je lever maar ook..

Nog 22 nachtjes en dan barst het feest los!
11 juli 2013

Nog 22 nachtjes en dan ba...

Nog 22 nachtjes en dan barst het feest los tijdens de 24-uurs Solexrace van Heeswijk-Dinther! Vrijdag 2 augustus gaan de festivalpoorten open om 18.00 uur, onze eigen Dj Dave zal jullie warm onthalen. Om 20.00 uur beginnen de helden van It all started in ..