Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
Wereldrecordpoging met Solex over het water
6 februari 2014

Wereldrecordpoging met So...

Iedereen heeft natuurlijk het filmpje gezien waarin motorcrosscoureur Norman Veerbeek met zijn crossmotor meer dan 100 meter over het water heen jaagt voor het BNN-programma Proefkonijnen!? Fantastische prestatie die nog nooit eerder is vertoond in Nederl..

Nieuw reglement zorgt voor spanning en sensatie!
5 februari 2014

Nieuw reglement zorgt voo...

Op 15, 16 en 17 augustus wordt alweer de 8ste 24-uurs Solexrace georganiseerd in ons pittoreske Heeswijk-Dinther. Drie dagen feest met uiteraard de 24-uurs Solexrace, diverse brommercrosswedstrijden en een spetterend muziekprogramma. Dit jaar doen we er a..

Winnaars Kinderprogramma bekend.
14 augustus 2013

Winnaars Kinderprogramma ...

Tijdens de 24-uurs Solexrace was er dit jaar weer een uitdagend kinderprogramma georganiseerd ism Jong Nederland HDL. Libéma Attractieparken heeft hele mooie prijzen beschikbaar gesteld, om kans te maken  hoefde de kinderen zich alleen maar te melden bi..

€25.000,- voor KiKa! Eén groot feest!
5 augustus 2013

€25.000,- voor KiKa! E...

Het zit er weer op helaas! Nu moeten we weer wachten tot volgend jaar 15 augustus. Maar wat was het vet, hilarisch, gezellig, mooi, sportief, spannend, er zijn eigenlijk gewoon geen woorden voor. Hulde aan alle deelnemers die zich compleet hebben gegeven ..

De Tachenevaiftig fusjes staan al klaar!
1 augustus 2013

De Tachenevaiftig fusjes ...

Bijna is het zovér! Nog één nachtje slapen en dan gaat één van de leukste festivals van Brabant gaat van start.  Het festivalterrein is bijna zover en op dit moment worden de barren ingeladen zodat de drank morgen op perfecte temperatuur is. Het wor..