Nieuws - 24-uurs Solexrace Festival
€25.000,- voor KiKa! Eén groot feest!
5 augustus 2013

€25.000,- voor KiKa! E...

Het zit er weer op helaas! Nu moeten we weer wachten tot volgend jaar 15 augustus. Maar wat was het vet, hilarisch, gezellig, mooi, sportief, spannend, er zijn eigenlijk gewoon geen woorden voor. Hulde aan alle deelnemers die zich compleet hebben gegeven ..

De Tachenevaiftig fusjes staan al klaar!
1 augustus 2013

De Tachenevaiftig fusjes ...

Bijna is het zovér! Nog één nachtje slapen en dan gaat één van de leukste festivals van Brabant gaat van start.  Het festivalterrein is bijna zover en op dit moment worden de barren ingeladen zodat de drank morgen op perfecte temperatuur is. Het wor..

Kinderprogramma maakt feest compleet!
24 juli 2013

Kinderprogramma maakt fee...

Dé 24-uurs Solexrace is altijd een feest voor jong en oud en ook dit jaar is er weer aan de allerkleinste gedacht. Samen met Jong Nederland HDL organiseren wij op zondag 4 augustus een leuk kinderprogramma voor de allerjongste bezoekers. Vanaf 10.00 uur ..

Unserious Request
23 juli 2013

Unserious Request

Het is tijdens het weekend van de 24-uurs Solexrace echt overal feest zo ook in de Eettent! Op zaterdag is de eettent het rijkdom van niemand minder dan Andre Nijman! Wie? Andre Nijman, BAMM!! Sinds Jovink & the Voederbietels hebben besloten om te sto..

The King of Bingo
23 juli 2013

The King of Bingo

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo….feest, feest & nog eens feest! Op zondag 4 augustus wordt de nieuwe Eettent omgetoverd tot hilarisch Bingo paradijs. Tijdens het verorberen van het overheerlijke voedsel zult u..