Wat houdt de snevelbokkenklasse licht in?


 

Omdat we van de deelnemers dezelfde creativiteit verwachten als tijdens de Carnavalsoptocht is deze klasse vernoemd naar Snevelbokkenland oftewel Heeswijk-Dinther tijdens Carnaval. In deze klasse draait het dus NIET om snelheid maar om creativiteit. Meedoen kan met een wegracer, brommer, driewieler, invalide auto, grasmaaier, golfkar, zelfbouw voertuig, zijspan enz. Eigenlijk alles kleiner als een auto. Een deelnemende quad of crossmotor is toegestaan, echter het is verplicht deze voertuigen te verbouwen tot iets waardoor het oorspronkelijke voertuig niet meer zichtbaar is en dien je je snelheid aan te passen aan het deelnemersveld.

Deelnemers zijn minimaal 16 jaar en in het bezit van een rijbewijs voor het deelnemend voertuig. Bijrijders moeten ook minimaal 16 jaar zijn. Deze leeftijd wordt gemeten op moment van deelname en niet op inschrijfdatum. 

Maximaal 2 deelnemers per inschrijving.

Alle deelnemers zijn allebei dagen verplicht zich te verkleden. Hou rekening met de draaiende delen van je voertuig en dat de verkleedkleren hier niet tussen kunnen raken.

De kleding van de rijders moet voldoende bescherming bieden.

Het dragen van een bodyprotector wordt aanbevolen.

 

ALLES WAT JE MOET WETEN, VIND JE HIER

 
STARTNUMMERS SNEVELBOKKENKLASSE LICHT:
DE VOLGENDE TEAMS GAAN DIT JAAR VAN START

De deelnemende teams worden hieronder bekendgemaakt zodra de inschrijvingen gesloten zijn.

TEAMNAAMStartnummerPlaatsnaam
Volgt later...Volgt later...Volgt later...