Wat houdt de schijt mét de bazenklasse in?


 

NIEUW bij de Brascross! Schijt mét de Bazen-Klasse: Het aller mooiste teamuitje!💪

In deze nieuwe autoklasse gaat het niet om snelheid, maar om creativiteit en plezier met naderhand een lekker potje bier. Mét of zonder chef.

Ontwerp een doldwaas voertuig en misschien gaat jullie team gezellig gas geven op de baan én in de tent. Samen naar de klote dat schept een band! Negatieve reclame is ook reclame.

Omdat we van de deelnemers dezelfde creativiteit verwachten als tijdens de Carnavalsoptocht is deze klasse vernoemd naar Snevelbokkenland oftewel Heeswijk-Dinther tijdens Carnaval. In deze klasse draait het dus NIET om snelheid maar om creativiteit. Meedoen kan met voertuigen met een minimaal gewicht van 750kg en een maximaal gewicht van 3500kg.

Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers per inschrijving.

Omdat er in de afgelopen jaren deelnemers hebben ingeschreven in de Snevelbokkenklasse zwaar die meer in de Gescharrel met een Barrel klasse thuis hoorden moet je tegenwoordig een origineel idee/ontwerp inleveren voordat je inschrijving definitief wordt goedgekeurd. De mooiste 30 inzendingen mogen meedoen. Blijkt tijdens de keuring dat je voertuig niet voldoet aan het idee dan mag je niet de baan op.

Alle deelnemers zijn allebei dagen verplicht zich te verkleden. Hou rekening met de draaiende delen van je voertuig en dat de verkleedkleren hier niet tussen kunnen raken.

 

ALLES WAT JE MOET WETEN, VIND JE HIER

 
STARTNUMMERS SCHIJT MET DE BAZENKLASSE:
DE VOLGENDE TEAMS GAAN DIT JAAR VAN START

De deelnemende teams worden hieronder bekendgemaakt zodra de inschrijvingen gesloten zijn.

TEAMNAAMStartnummerPlaatsnaam
Volgt later...Volgt later...Volgt later...