Wat houdt de ontiegelijk zware snevelbokkenklasse in?


 

Afgelopen jaar al een succes en dit jaar weer terug de klasse speciaal voor vrachtwagens en ander zwaar materieel. Net als in de andere Snevelbokkenklasses wordt er ook in deze klasse niet gekeken naar de snelheid maar creativiteit. Alle deelnemende voertuigen dienen verbouwd te worden tot een hoogwaardige creatie. 

Minimaal 4, maximaal 10 deelnemers per inschrijving.

Deelnemers zijn minimaal 18 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs voor het deelnemend voertuig. Bijrijders moeten ook minimaal 18 jaar zijn. Deze leeftijd wordt gemeten op moment van deelname en niet op inschrijfdatum.

Voor de Ontieglijk zware Snevelbokkenklasse dien je een origineel idee/ontwerp in te leveren voordat je inschrijving definitief wordt goedgekeurd. Alleen de 30 mooiste inzendingen mogen meedoen. Blijkt tijdens de keuring dat je voertuig niet voldoet aan het idee dan mag je niet de baan op.

Alle deelnemers zijn allebei dagen verplicht zich te verkleden. Hou rekening met de draaiende delen van je voertuig en dat de verkleedkleren hier niet tussen kunnen raken.

De kleding van de rijders moet voldoende bescherming bieden.

Het dragen van een bodyprotector wordt aanbevolen.

 

ALLES WAT JE MOET WETEN, VIND JE HIER

 
STARTNUMMERS ONTIEGELIJK ZWARE SNEVELBOKKENKLASSE:
DE VOLGENDE TEAMS GAAN DIT JAAR VAN START

De deelnemende teams worden hieronder bekendgemaakt zodra de inschrijvingen gesloten zijn.

TEAMNAAMStartnummerPlaatsnaam
Volgt later...Volgt later...Volgt later...