Nieuws - 24-uurs Solexrace
Foto’s Zoeien en Zaaien online
04.10.2016

Foto’s Zoeien en Za...

Afgelopen vrijdag, 8 april tijdens Zoeien en Zaaien hebben wij de saloon van Lunenburg in Loosbroek omgetoverd naar de 24-uurs Solexrace Feestzolder. We hebben daar ons 10-jarig jubileum en nieuwe logo op een wel heel bijzondere manier gepromoot. Bekijk h..

Verlenging Vroege Kippen Voordeelactie
04.09.2016

Verlenging Vroege Kippen ...

BAMM!!!Jullie waren er als de kippen bij! Zojuist heeft de 333ste koper zijn entreekaarten en consumptiebonnen met extra voorverkoop voordeel gekocht in de vroege kippen voordeelactie. Nog nooit is de kaartverkoop zo hard gegaan. Omdat we meteen al reacti..

Vroege Kippen Voordeelactie start 8 april!
04.06.2016

Vroege Kippen Voordeelact...

Vrijdag 8 april start de online vroege vogel voordeelactie. Entreekaarten en consumptiebonnen zijn dan online te koop met extreem voorverkoop voordeel. Ben er als de kippen bij als de Vroege Vogel Voordeelactie start! Het extreem voorverkoopvoordeel op en..

Eerste namen jubileumeditie 24-uurs Solexrace bekend!
04.03.2016

Eerste namen jubileumedit...

Op 26, 27 en 28 augustus gaan we er in Heeswijk een grandioos feest van maken voor jong en oud. Voor ons 10-jarig jubileum halen we alles uit de kast en gaan jullie op meerdere vlakken aangenaam verrassen! Ogen en oren ga je zeker te kort komen en je zult..

Winnaars enquête bekend
04.10.2016

Winnaars enquête bekend

Heel veel mensen hebben onze enquête ingevuld waarvoor heel veel dank! Van jullie kregen wij een 8,3 als gemiddeld cijfer en daar zijn wij natuurlijk bijzonder trots op. Er zitten veel bruikbare tips bij waarvan wij dankbaar gebruik gaan maken tijdens on..