Huisregels van onze camping

De organisatie van de 24-uurs solexrace verwelkomt je graag op de solex-camping. Voor een goede sfeer, maar vooral vanwege de veiligheid hebben wij een aantal huisregels opgesteld, waar alle gasten zich aan moeten houden. Zet de vergunning van de 24-uurs solexrace niet op het spel en neem deze regels in acht. Volgend jaar willen we weer een 24-uurs race organiseren, daarom moeten we er met zijn alle voor zorgen het terrein netjes wordt achtergelaten en zonder calamiteiten verloopt.

Het terrein is geopend van vrijdag 2 augustus om 12.00 tot maandag 5 augustus 12.00 uur. Zaterdag en zondag is de camping geopend vanaf 10.00 uur.

 1. Bij aankomst volg je de borden “camping” en meldt u zich bij de post bij de camping. Daar worden de polsbandjes uitgereikt, en de papieren in orde gemaakt. Alleen ingeschreven deelnemers en campinggasten mogen verblijven op dit terrein op vertoon van het polsbandje.
 2. Bij verlies van het polsbandje bent u genoodzaakt een nieuw bandje te kopen. Zonder bandje wordt u de toegang tot de camping geweigerd.
 3. Voordat u op de camping wordt toegelaten wordt een inspectie uitgevoerd door de beveiliging van de camping waarbij gekeken wordt naar zaken die in strijdt zijn met de huisregels van het evenement.
 4. Personenauto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto’s van het type Caddy of Combo. Er is een parkeerplaats nabij de camping.
 5. Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto direct weer dient te worden verplaatst naar de parkeerplaats. We gaan er van uit dat iedereen zijn slaapplaats weer netjes mee naar huis neemt.
 6. Voor motoren van zowel festival- als campingbezoekers is een aparte afgesloten parkeerplaats ingesteld, deze bevindt zich naast de ingang het kampeerterrein.
 7. Op de camping is GEEN glas toegestaan. Op het kampeerterrein lopen normaal gesproken paarden.
 8. Blikjes bier of fris is wel toegestaan maximaal 24 blikken per persoon, dit is om te voorkomen dat wij geen drank meer verkopen. De consumptie wordt alleen toegelaten op de camping.
 9. Open vuur is verboden. Hierop wordt streng gecontroleerd!
 10. Er mag niet gebarbecued worden i.v.m. brandgevaar in de bosrijke omgeving.
 11. Het nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich hebben van enigerlei verdovende middelen is ten strengste verboden.
 12. Aggregaten zijn om veiligheid- en overlastredenen verboden op de camping.
 13. Voor calamiteiten wordt u verwezen naar deze beveiligingsmensen en/ of naar de post bij de ingang. Er is EHBO aanwezig op het festival, deze is direct oproepbaar vanaf de ingangspost of via de bewaking.
 14. De organisatie van de 24-uurs solexrace kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen.
 15. De organisatie van de 24-uurs solexrace kan naar eigen inzicht bepaalde personen de toegang weigeren of verwijderen van het campingterrein.
 16. Er zijn ruime sanitaire voorzieningen (stromend water, douches) aanwezig op het campingterrein. Houdt deze ook schoon. U wordt verzocht afval te deponeren in de daarvoor bestemde containers. Bij de ingang van de camping worden vuilniszakken uitgedeeld.
 17. Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners. Het is dus verboden luide muziek te draaien na het sluiten van het festival.
 18. Geen huisdieren toegestaan.
 19. Laat bij vertrek geen spullen, zoals tent, caravan, bankstellen achter hierop wordt voor vertrek stevig op gecontroleerd.
 20. Hieropvolgend verzoeken wij gebruikte tentharingen te verwijderen bij vertrek. Achter blijvende haringen kunnen gevaar opleveren voor de paarden wat ertoe leidt dat we volgend jaar het terrein niet meer mogen gebruiken.

Nogmaals doen we een dringend verzoek om zich te houden aan deze regels. De 24-uurs solexrace wil de goede band met onze omwonenden zo houden. Dit betekent dat we geen onnodige overlast willen veroorzaken. Houdt het leuk voor iedereen en maak de 24-uurs solexrace ook volgend jaar weer mogelijk!

Namens de organisatie wensen we je veel plezier toe!