Kinderen kankervrij…

Kinderen kankervrij…

Sinds 2008 is de 24-uurs Solexrace verbonden aan KiKa (kinderen kankervrij). De deelnemers hebben sindsdien al veel geld bij elkaar ge(st)reden en zetten zich elk jaar 110% in hiervoor. Kika is een heel goed doel waarvan we zeker weten dat er geen grote bedragen bij de bestuurders blijven hangen zoals je vaak hoort.

KIKA staat voor kinderkankervrij en streeft naar een verhoging van de genezingskans, verbetering van de kwaliteit van de behandeling en vermindering van de bijwerkingen na de behandeling. Meer dan 95% van de bestaande fondsen richten zich op alle vormen van kanker bij volwassenen en daarom richten deze fondsen zich niet speciaal op kinderkanker. Op www.kika.nl vind je nog veel meer informatie over de stichting.

 

Lees meer

24-uurs Solexrace 2015

24-uurs Solexrace 2015

Tijdens het laatste weekend van Bouwvak-Zuid (21, 22 en 23 augustus) wordt het weer drie dagen volop feest in “de Hei” van Heeswijk-Dinther. Centraal dit weekend staat natuurlijk de 24-uurs Solexrace. Meer dan 100 teams uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en dit jaar ook Engeland (st)rijden voor Kika (kinderen kankervrij).

Maar er is meer…veel meer. De Brommercross, die sinds 2012 deel uitmaakt van het driedaagse race- en feestprogramma, wordt uitgebreid met twee crossklasses en gaat verder onder de naam Brascross. Daaraan meedoen kan vanaf een leeftijd van vijf jaar, met een crossmotor, brommer, grasmaaier, buggy of een ander gemotoriseerd voertuig. Durf jij dat aan klik dan hier!

Drie dagen feest, bier en vertier voor jong en oud. Binnenkort meer nieuws over het muziekprogramma. Eén ding staat vast…Het gaat er weer krullen in “de Hei”!

Lees meer

Zorg dat je als eerste de laatste feiten weet!!

Zorg dat je als eerste de laatste feiten weet!!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees meer